Sandvisuri calde la cuptor: Sandvisuri cu branza si ton, delicioase si rapide

Daca esti in cautare de idei culinare delicioase, simple si rapide, ai nimerit perfect. Eu sunt super pasionata de astfel de mancaruri sanatoase, pe care le pot pregati super rapid. Asta pentru ca am un job full time, un blog de intretinut si 2 copii + o catea Pinscher pitic care au energie maxima si ma solicita destul de mult. Cateaua este cea mai agitata, jur. Trebuie scoasa afara minim de 4 ori pe zi si una dintre plimbari trebuie sa aiba macar o ora de alergat altfel roade prin casa :))

Revenind, iata o idee culinare pe care cred ca o veti adora, cel putin la fel cat o ador si eu 🙂

Sandvisurile calde se pot obtine in 2 feluri: cuptor sau sandwich – maker. Eu prefer cuptorul pentru aceste sandvisuri cu ton dar va asigur ca si la sandwich maker se fac perfect 🙂 Ba chiar branza se topeste si mai frumos.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie pentru sandvisuri calde la cuptor, cu branza si ton:

  • paine feliata
  • conserve de ton
  • branza feliata, mozzarella, cascaval, cas, ce branza doriti
  • ceapa verde tocata marunt sau patrunjel sau busuioc
  • sare si piper

Feliile de paine se pun intr-o tava de cuptor. Adaugam branza si apoi tonul din conserva, bine scurs de zeama. Apoi adaugam ceapa verde tocata marunt sau orice verdeata va place si accepta copiii, plus sare si piper. Copiii mei nu accepta marar :)) E singura verdeata pe care nu vor sa o vada iar eu o iubesc :)) Cand gatesc ceva cu marar trebuie sa imi pun mie separat.

Peste verdeata mai puteti adauga inca putina branza, sa se topeasca frumos.

Dam sandvisurile la cuptor pentru cel putin 5-15 minute, foc mic. Sandvisurile sunt gata cand branza s-a topit 🙂 Final fericit!

Promit sa mai revin cu si mai multe idei culinare simple si rapide!