7 idei de mic dejun sanatos, vegetarian, delicios

Sa incepi ziua cu hrana de calitate mi se pare de bun simt. Este cel mai simplu mod prin care iti poti asigura un start bun, un inceput promitator pentru intreaga zi. Iar hrana vegetariana mi se pare cea mai potrivita, nu doar pentru inceputul zilei, evident, ci pentru oricand va doriti hrana sanatoasa si usor digerabila.

Ideile mele de mic-dejun sanatos, vegetarian si super delicios:

Iaurt de soia/migdale + migdale + agrise deshidratate. Este un mic dejun super hranitor, extrem de delicios si foarte usor de pregatit. In loc de agrise puteti folosi ce fructe doriti. Este un mic dejun vegetarian de nota 10!

Fructe proaspete, in orice combinatie doriti. Este clasicul mic dejun vegetarian la care ne gandim cu totii si pe care nu aveam cum sa nu il las aici. Medicii si nutritionistii recomanda acest mic dejun fara doar si poate ca fiind cel mai sanatos. Fructele ajuta atunci cand sunt consumate dimineata, pana in amiaza, ca sa nu ne creasca glicemia prea mult.

Guacamole pe paine: Avocado este intotdeauna o idee buna pentru micul dejun. Reteta este aici. Este o mancare satioasa, delicioasa si plina de antioxidanti. Este ca o bomba de energie si vitalitate pe care v-o recomand pentru intinerire celulara. Suna NASA dar nu este asa de complicat. Antioxidantii lupta impotriva imbatranirii premature. Foarte tare.

Fulgi de ovaz, banane, nuci pecan si lapte de migdale.

Este un mic dejun pe care il prepar foarte des si pe care il iau la pachet la serviciu. Laptele de migdale il fac in casa si il pastrez maxim 2 zile la frigider.

Orez cu lapte de migdale, gem de afine si nuci pecan. Reteta pe larg aici.

Nu va pot explica in cuvinte cat este de bun acest mic dejun. Este ceva magic, o treaba care vine din copilarie si are fix acelasi gust, indiferent ca folositi lapte de vaca sau lapte de migdale.

Pasta de avocado cu busuioc pe paine + nuci pecan. Reteta aici.

Avocado cu paine integrala, nuci pecan si suc de lamaie = antioxidanti la nivel maxim! Este un mic dejun vegetarian pe care il iubesc si il repet cat de des am avocado copt in casa.

Budinca de chia cu nuci pecan. Amestecam 2 linguri de seminte de chia cu apa cat sa le acopere si amestecam in mod continuu pana cand semintele isi tripleaza volumul. Adaugam merisoare confiate, nuci pecan si orice alte ingrediente va fac cu ochiul.

Sper mult sa va placa aceste idei de mic dejun vegetarian. Sunt idei simple, unele sunt mai originale, toate sunt testate de mine. Nu s-ar afla in acest articol daca nu le-as iubi maxim! Sper sa va inspire si sa le reproduceti si voi, cu succes maxim.

Sanatate maxima va doresc si mult succes in tot ce faceti!