Motivatia mea suprema sa slabesc si sa arat bine

Dragilor, sa slabesti este munca si arta la un loc. Trebuie sa ai putin fler sa descoperi ce functioneaza la tine si trebuie sa ai vointa sa tragi de tine si cand nu ai chef sa faci treaba pe acest palier al vietii tale.

Va impartasesc din propria mea experienta pe acest blog si despre cum am slabit de la 85 de kg la 55 de kg in 2 ani. Am slabit fiindca mi-am dorit si am avut vointa sa trec si peste momentele de platou si peste momentele in care am pus inapoi kilogramele date jos.

Am avut rabdare sa vad rezultatele pe care mi le-am imaginat si nu pot sa va mint spunand ca a fost usor. Dimpotriva, a fost dificil dar nu as renunta pentru nimic in lume la o lupta grea dar esentiala pentru mine.

Am pus pe ecranul calculatorului meu o imagine cu o femeie cu o silueta perfecta (pe vremuri mi se parea silueta perfecta si arata exact cum imi doream eu sa arat). Am printat imaginea si am lipit-o pe usa frigiderului.

Aceasta a fost imaginea pe care am pastrat-o vie in mintea mea iar gandul pe care m-am concentrat si care a produs o schimbare majora in viata mea a fost:

„Daca anul acesta nu fac niciun progres major pe alte paliere ale vietii mele in afara de faptul ca voi slabi si voi avea silueta pe care mi-o doresc, tot e minunat. Voi considera anul acesta un succes complet doar pentru ca am atins acest obiectiv important.”

M-am gandit fara sa vreau la toti prietenii mei care aveau bani si succes profesional la care eu doar visam. Si mi-am dat seama ca daca am sta impreuna la o masa si eu as putea sa ma laud doar cu sanatatea si cu silueta mea, as fi mai fericita decat ei.

Poate e prostesc gandul, dar m-a ajutat enorm. M-a facut sa inteleg cat de multa importanta poate avea sanatatea pentru mine.

Dragi, dragilor, eu m-am programat sa inteleg ca doar sanatatea mea si aspectul meu fizic impreuna pot face tot ce este necesar ca sa consider anul un succes. Eram in 2010 si nascusem de cateva luni.

Am slabit in acel an aproape 80% din kilogramele nedorite. Pe restul le-am dat jos in urmatorul an, in primele cateva luni.

Vreau sa intelegeti faptul ca in lume sunt miliardari care sunt obezi si cred ca si-ar da toata averea sa fie sanatosi.

Vreau sa va spun ca in lume sunt persoane faimoase si de succes profesional incontestabil si care ar renunta la toata faima din lume doar sa fie sanatosi si sa aiba corpul pe care si-l doresc.

Va mai amintesc faptul ca sunt oameni care ar face orice sa isi recupereze sanatatea si sa aiba corpul pe care il doresc. Banii nu bat sanatatea. Succesul nu bate sanatatea. Faima nu bate sanatatea. Dimpotriva, sanatatea le detroneaza pe toate.

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!