Sanatate in vacanta: TOP suplimente must-have

Sanatate in vacanta!!! Vara este sezonul deconectarii si al vacantelor. Indiferent ca mergi la mare, la munte, in tara sau in strainatate, iti doresti ca nimic sa nu iti tulbure zilele de concediu si de relaxare.

Sanatate in vacanta

De aceea, trebuie sa te pregatesti pentru toate scenariile posibile: rau de miscare, dureri de burta sau alergii? Nu trebuie sa iti faci probleme, pentru ca noi ti-am pregatit un TOP al celor mai comune neplaceri pe care le poti avea in vacanta.

Tot ce trebuie sa faci este sa iei cu tine in bagaj remediul natural pentru fiecare dintre ele si sa te bucuri de vacanta fara griji!

Nu lasa micile neplaceri sa iti strice vacanta!

1. Fara rau de miscare

Senzatia de rau de miscare este o afectiune destul de frecventa a urechii interne. Aceasta se manifesta atunci cand are loc o miscare repetata intr-un mijloc de transport, miscare ce perturba urechea interna.

Printre simptome, deloc placute se numara:

  • starea de greata, de rau general
  • paloare
  • disconfort abdominal
  • varsaturi
  • ameteli
  • dureri de cap
  • oboseala
  • transpiratii reci si paloare
  • o stare generala rea a organismului.

Ai rau de miscare atunci cand exista un „conflict” intre simturile principale. Ochii tai vad un lucru, muschii tai simt altul, iar urechea interioara simte altceva.

Creierul tau nu poate accepta toate acele semnale mixte. De aceea, ajungi sa te simti rau, cu o stare de disconfort accentuata.

Poti citi mai multe in articolul nostru, Senzatia de rau de miscare: cum o poti combate.

nausea stop

Si, atunci cand pleci in vacanta, nu uita sa iei cu tine NauseaSTOP, pastile pentru miscare libera, Life Care®. Are la baza o combinatie de ghimbir BIO, vitamina B6 si ulei de menta ce contribuie la buna functionare a sistemului digestiv si ofera o stare de bine organismului.

Ideal pentru inlaturarea raului de miscare din timpul transportului cu masina, avionul, trenul sau vaporul. Ajuta la diminuarea starilor de greata, a celor de epuizare si rau general. Produs 100% NATURAL.

2. Uita de durerile in gat!

Sanatatea tractului respirator influenteaza starea de bine a intregului organism. Inflamatia de la nivelul cavitatii bucale sau faringelui este una deloc placuta si creeaza o senzatie de disconfort in gat.

Durerea in gat se agraveaza la inghitire, iar cauzele acesteia pot fi multiple, printre care amintim: infectia virala, gripa sau raceala.

larynyx forte

Toate acestea iti pot strica vacanta, asa ca cel mai bine este sa ai la indemana LarynxForte, spray pentru gat, cu galbenele BIO.

Amelioreaza durerile de gat cauzate de raceala sau de gripa, are efect calmant asupra gatului iritat, are proprietati cicatrizante, regeneratoare. In plus, contribuie la confortul respirator, ajuta la intarirea sistemului imunitar si creste rezistenta organismului.

Poti citi mai multe despre Sanatatea tractului respirator si noul spray pentru gat Life Care in articolul nostru.

3. Sanatate in vacanta cu un sistem imunitar puternic!

Raceala si vacanta nu merg mana in mana. Asa ca trebuie sa te protejezi cat mai bine. Iti recomandam un aport suplimentar de nutrienti cum ar fi: vitamina C, magneziu si salcie. De ce salcie?

Extractul natural de salcie este recunoscut pentru proprietatile sale de antiinflamator natural. Acest ingredient este potrivit pentru reducerea febrei, a durerilor de cap sau de muschi cauzate de gripa sau raceala. In plus, extractul de salcie poate fi folosit si in afectiunile reumatice, pentru calmarea durerilor articulare.

Sanatate in vacanta fara febra

Life Impulse® UltimateImmuno pe baza de  acerola BIO, salcie BIO si citrat de magneziu ajuta in ameliorarea simptomelor neplacute ale gripei si racelii, cum sunt febra, dureri de cap, dureri musculare si articulare.

Ajuta sistemul imunitar sa lupte impotriva bacteriilor sau microbilor care il ataca si il intareste, pentru a preveni efectele viitoare ale acestora.

4. Regleaza flora intestinala!

Din pacate, atunci cand suntem in vacanta si mancam ceva ce nu ne „cade bine” avem probleme cu tractul digestiv. Pot aparea crampele, balonarea, chiar si diareea. Insa exista ceva care te poate ajuta sa iti reglezi flora intestinala rapid: probioticele.

Probioticele sunt niste microorganisme sau culturi vii de bacterii care aduc numai beneficii organismului. Ele populeaza sistemul digestiv si creeaza un echilibru intre bacteriile bune si cele rele

Probioticele te ajuta in caz de constipatie, diaree, balonare, sindromul de colon iritabil, toxinfectii alimentare, colita, ulcer gastric, indigestie sau in timpul si dupa un tratament cu antibiotice.

Poti citi aici mai multe informatii despre Ce sunt probioticele si cum sa le consumam.

probiolife probiotice

Pentru geanta de vacanta, iti recomandam sa nu iti lipseasca din ea Life Impulse® ProbioLife.

Contine peste 5 miliarde de germeni care reconstruiesc flora intestinala, cresc imunitatea organismului, previn infectiile tractului digestiv si impiedica dezvoltarea bacteriilor patogene.

5. Sanatate in vacanta si ADIO alergii!

Asa-i ca odata cu vremea frumoasa, primul gand este sa iti petreci timpul liber in mijlocul naturii? Si ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca ochii sa-ti lacrimeze, sa ai de-a face cu iritatii sau sa nu te mai poti opri din stranutat.

Alergiile de sezon, mai ales cele la polen, iti pot da planurile peste cap. De aceea, nu uita sa iei cu tine in vacanta si Life Impulse® NoAlergo.

Sanatate in vacanta fara alergii no alergo

Contine ulei din seminte BIO de chimen negru si vitamina E, o combinatie speciala care te ajuta sa stai departe de alergii. Intareste imunitatea organismului si anuleaza efectul substantelor care ti-ar putea cauza disconfort.

Chimenul negru creste capacitatea de autoaparare a organismului, actioneaza ca un antibiotic natural in cazul unei infectii si neutralizeaza radicalii liberi. O cura cu ulei de chimen negru este indicata in perioadele in care gripa si raceala isi fac de cap, dar si in cazul persoanelor alergice.

Poti citi mai multe in articolul Uleiul de chimen negru – beneficii si proprietati.

6. Lupta impotriva durerilor de cap si febrei!

Ti s-a intamplat vreodata ca o durere de cap aparuta din senin sa te scoata din ritm, dorindu-ti, mai degraba sa pui „pauza” pana ce aceasta dispare, iar lucrurile revin la normal?

Offf, durerea de cap chiar nu are ce cauta in vacanta. Ca sa nu mai vorbim de febra, care poate aparea si ea din senin, ca un semnal de alarma ca in corpul tau au loc procese inflamtorii. De aceea, iti recomandam Active Salicin, cu extract din scoarta de salcie alba.

Salicina are efecte tonice, antiseptice si antiinflamatoare asupra corpului. Tamaia indiana, impreuna cu salicina extrasa din salcia alba si curcuma din suplimentul alomentar Active Salicin sunt ingrediente naturale care asigura buna functionare a organismului in fiecare zi.

Combinatia eficienta a acestor substante actioneaza local eficient si contribuie la indepartarea manifestarilor de disconfort.

Poti citi mai multe despre actiunea turmericului in articolul Din secretele turmericului, condimentul „medicament”.

Sa te simti confortabil in vacanta nu e un moft, e un MUST.

Tu ce faci ca sa te bucuri de sanatate in vacanta?

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing