Cei 3 aliati puternici pentru un ten ferm si tanar

Cei 3 aliati puternici care ii ofera tenului tau o ingrijire de TOP, din interior spre exterior sunt: Colagenul, Vitamina E si Retinolul!

Cu NOUL produs, Colagen Booster cu vitamina D3 si macese BIO oferi fermitate pielii iar cu masca magnetica antirid cu retinol si Matrixyl®3000 diminuezi urmele de imbatranire, reducand liniile fine.

Apoi iti completezi rutina cu Vitamina E, sub forma de capsule moi, care combate efectele negative asupra pielii ale radicalilor liberi.

Cei 3 aliati puternici pentru un ten ferm

1. Beneficiile colagenului pentru piele

Colagenul este o proteina naturala care ne ajuta pielea sa isi mentina fermitatea si previne aparitia prematura a ridurilor. Este un ingredient revolutionar in rutina de ingrijire, cu o multime de beneficii pentru frumusete, dar si pentru sanatatea oaselor si a articulatiilor.

Productia de colagen a corpului nostru incepe sa scada pe masura ce inaintam in varsta. Acest proces degenerativ conduce la aparitia semnelor de imbatranire si la reducerea nivelului de elasticitate al pielii, la incetinirea metabolismului, la aparitia diferitelor afectiuni articulare si musculare, unghii si par fragile.

Colagenul:

  • Imbunatateste hidratarea, elasticitatea si fermitatea pielii
  • Ofera rezistenta parului si unghiilor si faciliteaza cresterea acestora
  • Reda aspectul sanatos al pielii, parului, unghiilor
  • Sporeste frumusetea pielii din interior spre exterior.

Poti citi mai multe informatii despre colagen in articolul nostru Colagenul, solutia naturala pentru o piele frumoasa si articulatii puternice.

Iti recomandam Colagen Booster cu vitamina D3 si macese BIO, Life Care®:

Contribuie la mentinerea mobilitatii articulare si la refacerea tesutului de colagen de la nivelul cartilajelor. Intareste sistemul osos si muscular, ofera rezistenta parului si unghiilor si reface elasticitatea pielii

Formula este imbunatatita cu sulfat de condroitina si glucozamina, care suplimenteaza efectele colagenului asupra mentinerii sanatatii cartilajelor si articulatiilor si contribuie la o absorbtie mai rapida in organism.

Vitamina D3 consolideaza sistemul osos si mentine sanatatea sistemului muscular, a oaselor si a dintilor.

Extractul de macese BIO contribuie la imbunatatirea metabolismului si ajuta la functionarea optima a sistemului imunitar.

2. Antioxidantii, cei care incetinesc imbatranirea prematura si combat radicalii liberi

Antioxidantii se regasesc in mancare, in produsele cosmetice, chiar si in vinul rosu. Au efect antiaging, sustin sistemul imunitar si starea generala de sanatate. Principala lor actiune este combaterea efectelor radicalilor liberi, care cauzeaza oxidarea celulelor. Atunci cand celulele corpului sunt atacate, pot aparea o multime de afectiuni neplacute.

Vitamina E este cel mai puternic antioxidant care se gaseste la nivelul pielii. Creeaza celule noi, sanatoase, mentine elasticitatea si fermitatea pielii, o protejeaza impotriva razelor UV, ajuta la vindecarea rapida a arsurilor sau zgarieturilor.

Atunci cand este asimilata exclusiv din mancare, vitamina E nu are efecte negative asupra organismului; in schimb, daca iei suplimente alimentare, nu depasi doza zilnica de 3 000 UI pentru ca excesul are efecte toxice si poti avea crampe, diaree, senzatie de vertigo si slabiciune musculara.

Consuma cat mai multe seminte, nuci, germeni de grau, spanac, masline, varza creata, kiwi, broccoli.

Ca supliment, iti recomandam Vitamina E Forte (400UI), capsule moi, Life Care®:

Vitamina E incetineste procesul de imbatranire a celulelor si este secretul pentru o piele tanara si frumoasa. Aceasta vitamina este solutia ideala pentru o piele fina, hidratata si sanatoasa.

Stimuleaza eliminarea substantelor toxice din organism, are un rol important in lupta impotriva factorilor externi si este benefica tenului, avand proprietati antioxidante.

Tocoferolul din vitamina E este un antioxidant ce contribuie la mentinerea colagenului in piele si ajuta la protejarea tenului de factorii externi din mediu, mentinandu-l catifelat si elastic.

3. Retinolul, secretul tenului mereu tanar

Odata cu inaintarea in varsta, celulele pielii se divid mai lent, iar stratul intern, denumit derm, incepe sa se subtieze. Reteaua de elastina si fibrele de colagen devin mai slabe, iar pielea isi pierde elasticitatea si hidratarea.

Retinolul este una dintre cele mai benefice vitamine pentru ten cu efect de fermitate si antirid. Vitamina A (retinol) este folosita mai ales in produsele cosmetice datorita capacitatii de regenerare a celulelor, mentinerea elasticitatii pielii si stimularea productiei de colagen si elastina. 

Este un antioxidant puternic, lupta impotriva imbatranirii premature, combate problemele tenului uscat sau acneic. Hidrateaza in profunzime, stimuleaza regenerarea celulelor si imbunatateste elasticitatea pielii.

O poti obtine din: cartofi dulci, dovleac, morcovi, pepene galben sau verde, caise, varza, oragano, prune uscate, patrunjel proaspat, salata verde si gulii.

Iti recomandam Masca magnetica antirid, Magnetic Mask, cu o tehnologie inovativa de indepartare cu ajutorul unui magnet.

Contine o formula imbogatita cu retinol, care activeaza microcirculatia la nivel celular. O minune inovatoare pentru tenul tau, care ii ofera pielii energie si sanatate. O masca de fata antirid care va diminua urmele de imbatranire.

Imbogatita cu uleiuri nutritive precum cele de jojoba, migdale dulci si masline, masca de fata antirid Magnetic Mask iti transforma pielea. Aceasta devine radianta, hidratata si protejata pentru un timp indelungat. Suficient pentru ca frumusetea ta naturala sa fie scoasa in evidenta.

Descopera cat de usor poate fi sa ai o piele sanatoasa si ingrijita, cu produsele potrivite, care sa actioneze atat in exterior, cat si in interior.

Articol scris de

Adriana Petrescu, Junior Marketing