12 citate motivationale pentru orice mama singura

Ne plac citatele si de multe ori realizam ca in mintea noastra apare cate unul exact cand avem nevoie de el. Repetam anumite citate si fara sa ne dam seama, ele ajung sa ne programeze gandirea si in functie de ele ne ghidam viata.

Va recomand cu tot dragul sa colectionati citatele motivationale si citatele inspirationale care va inspira, care va ofera motivatie, energie, optimism, incredere in voi insiva, credinta ca veti reusi.

Orice mama singura are nevoie de ajutor si sprijin insa foarte putine vor avea parte de ele. Eu am trecut prin experienta de mama singura si va spun sincer ca alaturi de mine au fost foarte putini oameni. Au fost momente in care am fost pe cont propriu 100%. Si nu au fost usoare aceste momente insa m-am imbarbat, m-am sustinut singura, m-am ridicat cand am cazut, m-am scuturat de praf si am mers mai departe. Tin minte ca imi tot spuneam ca eu nu o sa ma fac de rusine si nu o sa imi dezamagesc copilul. Eu nu o sa ajung la mila nimanui si ca o sa demonstrez tuturor ce pot sa fac. Aveam 23 de ani, un copil de 4 luni, stateam cu chirie, nu aveam niciun venit si am devenit mama singura. Nu au fost multe persoane care sa imi sara in ajutor.

Nu intru in detalii acum dar va asigur ca pe blogul meu, la sectiunea Mame singure, veti regasi numeroase articole motivationale adresate voua. Sper sa va inspire, sa va ofere curaj si motivatie sa obtineti succes pe toate planurile vietii, atat personale cat si profesionale.

Iata cele 12 citate motivationale pentru orice mama singura:

  • Nu exista nimic imposibil pentru cei care incearca. – Alexandru cel Mare
  • Vestea proasta este ca timpul zboara. Vestea buna este ca tu esti pilotul. – anonim
  • Intotdeauna sa faci tot ce poti mai bine. Ce plantezi acum vei culege mai tarziu. – Og Mandino
  • Cheia vietii este sa accepti provocarile. Din momentul in care o persoana inceteaza sa mai accepte provocarile vietii, totul s-a terminat. – Bette Davis
  • Tu iti definesti propria viata. Nu ii lasa pe ceilalti sa iti scrie scenariul vietii tale. – Oprah Winfrey
  • Perseverenta inseamna sa cazi de 19 ori si sa te ridici a 20-a oara – Julie Andrews
  • Credinta ne creeaza realitatea. Fiecare gand pozitiv ne duce mai aproape de obiectivele noastre. Ai incredere ca vei reusi si in scurt timp vei realiza ca mergi in directia potrivita. – Maria Nicutar (citat personal)
  • Nu incerca sa faci lucrurile la perfectiune. Fa-le bine, bifeaza prioritatile, intelege care sunt lucrurile cele mai importante in viata si ocupa-te de ele. Tine o agenda si fa-ti un obicei sa ai liste de activitati si sa le bifezi. – Maria Nicutar (citat personal)
  • Cand ceilalti nu te incurajeaza si nu te sprijina, nu uita ca tu esti oricum cea mai puternica sustinatoare a ta. Tu ai puterea sa te pui la pamant si tot tu ai puterea sa te ridici pe culmi nebanuite. Energia si atitudinea sunt cheile succesului. – Maria Nicutar (citat personal).
  • Fa tot ce poti pana cand vei putea face mai bine. Si atunci, fa mai bine. – Maya Angelou
  • Tot ceea ce credem despre noi si despre abilitatile noastre devine realitate. – Susan Taylor
  • Eu cred cu adevarat in noroc si am observat un lucru: cu cat muncesc mai mult, cu atat am mai mult noroc. – Thomass Jefferson

Acestea sunt cele 12 citate motivationale pe care eu le-as oferi unei mame singure, eventual de citit in mod constant daca nu chiar zilnic. Citeam multe carti motivationale cand am devenit mama singura si inca le mai citesc. Intre timp, am o biblioteca mai mare, ma descurc din ce in ce mai bine, muncesc mai mult, mai usor, mai bine si am noroc mai mult. Norocul vine odata cu straduinta. Iar orice progres fac, ma alimenteaza sa merg si mai departe. Gandul ca am doi copii care depind de mine ma face sa adopt o atitudine care sa ma ajute sa imi ating obiectivele.

Sa aveti succes in tot ce faceti!