5 trucuri de frumusete cu efecte rapide

5 trucuri de frumusete cu efecte rapide pentru un ten luminos si hidratat? Suntem pregatiti sa le impartasim cu tine, pentru ca tu sa te bucuri de cea mai buna varianta a ta: sanatoasa, zambitoare si care se simte bine in pielea ei.

Incearca produsele noastre pe baza de ingrediente naturale, care iti vor oferi tenului stralucirea de care ai nevoie pentru a fi cu adevarat speciala si a radia de frumusete!

1. Un ten perfect cu Instant perfection

Trucurile de machiaj sunt un ajutor excelent atunci cand iti doresti sa maschezi micile defecte ale tenului, insa este foarte important sa nu sari peste niciun pas esential. De exemplu, inainte de a aplica fondul de ten, asigura-te ca folosesti un primer.

Iata top 5 motive pentru care ar trebui sa folosesti primer-ul inainte de a aplica pe ten orice alt produs de machiaj:

  1. Machiajul se pastreaza intact mai mult timp. Primerul reduce transpiratia la nivelul porilor, astfel incat fondul de ten, pudra si celelalte produse de machiaj raman fixate pe piele pentru mai mult timp.
  2. Protejeaza porii. Indiferent cat de mici sau de dilatati sunt porii tenului tau, fondul de ten ii va scoate in evidenta. Primer-ul ii va asigura tenului atat un strat de protectie, cat si un aspect uniform, pregatind tenul pentru machiaj.
  3. Eviti aparitia comedoanelor. Acestea apar atunci cand porii nu reusesc sa respire, din cauza impuritatilor care ajung pe suprafata tenului.
  4. Iti catifeleaza pielea. Iar o piele catifelata va arata intotdeauna superb cu machiajul potrivit!
  5. Are efect anti-aging. Stratul protector de primer limiteaza expunerea la factorii de mediu, oferind, in acelasi timp, un aspect de prospetime tenului ori de cate ori il folosesti.

Alege solutia sanatoasa pentru tenul tau, folosind Primer, Instant Perfection, cu ulei de argan si luminita noptii BIO, care te ajuta sa obtii un ten perfect printr-o simpla aplicare!

Are o consistenta mata, extrem de catifelata, fiind ideal chiar si pentru tenul sensibil. Formula este imbogatita cu ulei BIO de argan si cu extract de luminita noptii, care hranesc si hidrateaza tenul in profunzime.

2. Vitamina C serum

Vitamina C este un puternic antioxidant cu efect antiimbatranire, care previne si combate ridurile, mentine elasticitatea pielii si o protejeaza impotriva radicalilor liberi.

Mai mult, actioneaza ca o bariera contra radiatiilor solare si a factorilor poluanti din mediu. Descopera caile prin care te poti bucura pe deplin de actiunea vitaminei C asupra pielii si tenului tau.

Alte beneficii ale vitaminei C asupra frumusetii pielii: reduce inflamatia si iritatia, estompeaza petele rosii cauzate de acnee, ajuta pielea sa se refaca, stimuleaza productia naturala de colagen, reduce aspectul petelor maronii.

Poti citi mai multe in articolul nostru, Cum te ajuta vitamina C sa ai un ten perfect.

Iti recomandam Serul cu Vitamina C pentru un ten luminos, The Vitamin Box. Este ideal pentru o piele luminoasa, fara pete si reda un aspect tineresc. Promoveaza sinteza colagenului, conferind tenului luminozitate si reduce hiperpigmentarea acestuia prin reducerea sintetizarii melaninei.

Serul este foarte concentrat, de aceea nu se utilizeaza niciodata in stare pura, ci doar amestecat in palma cu o crema hidratanta (recomandarea noastra: Crema ULTRA hidratanta, cu SPF 15 si acid hialuronic).

3. Masca magnetica cu efect antirid

Tenul care isi mentine aspectul tanar un timp indelungat are nevoie de cel putin o aplicare pe saptamana a unei masti potrivite nevoilor sale. Iar, odata cu inaintarea in varsta, noi iti recomandam sa aplici o masca cu efecte antirid si cu ingrediente active. Un astfel de ingredient este retinolul.

Retinolul este una dintre cele mai benefice vitamine pentru ten cu efect de fermitate si antirid. Vitamina A (retinol) este folosita mai ales in produsele cosmetice datorita capacitatii de regenerare a celulelor, mentinerea elasticitatii pielii si stimularea productiei de colagen si elastina. 

Este un antioxidant puternic, lupta impotriva imbatranirii premature, combate problemele tenului uscat sau acneic. Hidrateaza in profunzime, stimuleaza regenerarea celulelor si imbunatateste elasticitatea pielii.

Iti recomandam Masca magnetica antirid, Magnetic Mask, cu retinol si Matrixyl® 3000. Este imbogatita cu o formula inovatoare, bazata pe particule din fier. Modul unic prin care aceasta se indeparteaza activeaza microcirculatia la nivelul pielii.

Magnetul folosit creste capacitatea de regenerare a pielii si astfel te bucuri de un ten energizat si sanatos, fara riduri.

Imbogatita cu uleiuri nutritive precum cele de jojoba, migdale dulci si masline, masca de fata antirid Magnetic Mask iti transforma pielea. Aceasta devine radianta, hidratata si protejata pentru un timp indelungat. Descopera cat de usor poate fi sa ai o piele sanatoasa si ingrijita, cu masca de fata perfecta.

4. Masca cu venin

Odata cu trecerea timpului, productia de colagen proprie pielii incetineste, ceea ce duce la pierderea fermitatii pielii si, astfel, la aparitia ridurilor. 

Veninul de albina inverseaza procesul de imbatranire celulara, stimuland productia de colagen si elastina, ceea ce face ca tenul sa intinereasca vazand cu ochii si sa se transforme asa cum iti doresti.

Atunci cand aplici pe ten o cantitate mica de produs care contine venin de albine, tenul este „pacalit” si are o reactie asemanatoare ca in cazul unei intepaturi reale de albina.

Circulatia sangelui se intensifica, declansand totodata productia de colagen pentru a intari tesutul, precum si productia de elastina, care ii reda tenului flexibilitatea si aspectul tanar.

Iti recomandam Masca faciala, cu venin de albine, care creste elasticitatea pielii prin impulsionarea productiei naturale de colagen. Aceasta masca este alternativa naturala la botox si ajuta la refacerea celulelor din piele si la umplerea celor mai fine riduri de pe ten.

Masca faciala cu venin de albine hidrateaza in profunzime tenul, pe care il lasa improspatat si mai luminos in doar 20 de minute.

5. Patch-uri pentru ochi cu acid hialuronic si colagen

Ingrijirea zonei ochilor trebuie sa fie o prioritate in rutina ta de skincare. Aceasta zona este parte a corpului care ne poate arata din timp primele semne ale imbatranirii premature, in special daca ingrijirea acestei zone nu este corespunzatoare.

Noi iti recomandam sa aplici cel putin o data pe saptamana niste patch-uri pentru ochi cu ingrediente hranitoare si regenerante, ca acidul hialuronic si colagenul.

Acidul hialuronic este un „magnet de umiditate”, de aceea este cunoscut in primul rand pentru mentinerea hidratarii pielii si a aspectului sanatos si radiant al tenului.

Acidul hialuronic joaca un rol semnificativ si in sanatatea si regenerarea celulelor. Este un polimer produs in mod natural de organismul uman, esential pentru metabolismul celular si pentru  procesele regeneratorii.

Poti citi mai multe in articolul nostru, Acidul hialuronic, pentru un ten hidratat si luminos.

Colagenul este o proteina naturala care ne ajuta pielea sa isi mentina fermitatea si previne aparitia prematura a ridurilor. Este un ingredient revolutionar in rutina de ingrijire, cu o multime de beneficii pentru frumusete.

Colagenul:

  • Imbunatateste hidratarea, elasticitatea si fermitatea pielii
  • Ofera rezistenta parului si unghiilor si faciliteaza cresterea acestora
  • Reda aspectul sanatos al pielii, parului, unghiilor
  • Sporeste frumusetea pielii din interior spre exterior.

Poti citi mai multe despre colagen in articolul nostru, Colagenul, solutia naturala pentru o piele frumoasa si articulatii puternice.

Iti recomandam Masca hidratanta pentru ochi, EYE SPA, cu Acid Hialuronic si Colagen, care diminueaza cearcanele, ridurile fine si pungile de sub ochi. Acidul hialuronic hidrateaza si mentine elasticitatea pielii, reduce efectele imbatranirii pielii si previne uscarea pielii.

Colagenul sustine elasticitatea pielii, mentine fermitatea pielii si regenereaza pielea. Musetelul, lemnul dulce, rozmarinul si camelia actioneaza asupra tesuturilor pielii si protejeaza impotriva radicalilor liberi.

Care sunt trucurile tale pentru un ten de invidiat?

Articol scris de

Adriana Petrescu, Junior Marketing