Wrap cu avocado, ton si ardei kapia. Cel mai delicios sandvis din lume

Poate nu este cel mai cel mai delicios sandvis din lume, insa este din tot ce am gustat pana acum, in materie de sandvisuri si wrap-uri 🙂 Si astazi va impartasesc si voua o idee minunata de sandvis gata in 5 minute si care merita incercat fara doar si poate.

Avocado este sursa de grasimi sanatoase si Omega 3, cu rol antiinflamator si de protectie a sanatatii inimii. Tonul este sursa de proteine. Ardeiul kapia este sursa de vitamina C, poate legume cea mai bogata in vitamina C din cate stim noi 🙂 Impreuna, aceste 3 ingrediente fac echipa minunata.

Iata toate ingredientele necesare pentru un wrap delicios:

  • lipie tip tortilla
  • 1 avocado
  • sucul unei jumatati de lamai
  • ton din conserva
  • 1 ardei kapia
  • sare si piper

Modul cel mai simplu de a realiza un sandvis tip wrap:

  1. Scoatem miezul de avocado si il pisam cu sare, piper si suc de lamaie. Sucul de lamaie are rolul de a taia din grasimea avocado-ului si de a preveni oxidarea acestuia (innegrirea).
  2. Foile de tortilla se pot rumeni in tigaie pe ambele parti cam 1-2 minute. Eu le folosesc uneori direct din punga.
  3. Foile de tortilla se ung cu pasta de avocado.
  4. Adaugam un strat mic de ton si un strat de ardei kapia tocat marunt.
  5. Rulam wrap-ul ca pe shaorma si servim totul imediat sau mai tarziu, cand avem chef de o gustare sanatoasa si foarte satioasa.

Evident ca un astfel de wrap poate tine locul unui mic dejun 🙂 Si sincer, nici nu ar fi o optiunea prea rea, chiar una foarte inspirata!

Dupa cum v-am spus, acest gen de sandvis merge de minune la micul dejun sau ca gustare. In loc sa bagati in voi o punga de covrigei de 300 de kcal, mai bine luati la pachet un astfel de sandvis care va aduce aport mare de nutrienti si antioxidanti. Ar fi o afacere super buna pentru sanatatea voastra!

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!