Plasturi detoxifianti pentru picioare – beneficii pentru corp

Organismul uman este un mecanism extraordinar de complex si eficient care si-ar putea purta singur de grija daca am trai intr-un mediu lipsit de poluare si am manca sanatos.

Organele cu functii excretorii (rinichi, cai urinare, ficat, piele) fac minuni in mentinerea integritatii sistemului imunitar si protectia organismului impotriva intoxicarii.

Dar, din pacate, mediul in care traim, cu tot ceea ce ne ofera el, ingreuneaza buna functionare a acestor organe, ceea ce inseamna ca au nevoie de ajutor din exterior.

Efectele detoxifierii asupra corpului

DETOXIFIEREA – un concept care a castigat atat de multa popularitate in ultimii ani, incat nu ne mai putem imagina stilul nostru de viata fara „detox”. Ea reprezinta ajutorul pentru functionarea optima a organismului nostru.

Detoxifierea implica folosirea de produse speciale care ajuta la eliminarea toxinelor din organism, imbunatatind astfel sanatatea.

In mod normal, trebuie sa tii o cura detox in fiecare anotimp pentru a-i da un restart si un boost de energie. Daca nu urmezi aceasta regula, iata care sunt semnele ca trebuie sa incepi cat mai curand un plan de detoxifiere:

  • te simti mereu obosita si lipsita de energie
  • tranzit intestinal lent, asociat cu balonarea si constipatia
  • ai imunitatea slaba si racesti des
  • nivel de colesterol crescut
  • retentie de apa in tesuturi
  • unghii fragile si casante
  • par uscat, cu varfuri despicate
  • piele uscata, descuamata sau iritata

Detoxifierea poate fi facuta prin: alimentatie, sport, suplimente alimentare, dar si printr-o metoda mai inedita, si anume: plasturii detoxifianti pentru picioare. Acestia se aplica pe talpile picioarelor si sunt purtati pe timpul noptii. Dar ce efect au? Hai sa privim subiectul mai in detaliu.

Plasturi detoxifianti pentru picioare – TOP 3 beneficii

Detoxifierea picioarelor pretinde ca elimina toxinele, impuritatile, deseurile celulare si metalele grele din organism prin picioare. Dupa cateva ore de purtare, plasturii isi schimbă culoarea ca dovada a iesirii toxinelor din organism. Ei pot deveni maronii sau chiar negri.

1. Reducerea stresului si a anxietatii

Unul dintre beneficiile principale ale plasturilor este acela de ameliorare a stresului si starilor anxioase. Cand te trezesti dimineata, asteapta-te la mai multa usurinta si claritate in mintea si corpul tau.

Mai mult, detoxifierea prin talpi poate ajuta la cresterea concentrarii mentale si a nivelului de energie.

2. Induc un somn calitativ

Daca intampini probleme cu somnul, plasturii de detoxifiere te pot ajuta. Ei isi propun sa iti faca noaptea mai fericita si sa iti imbunatateasca calitatea somnului, astfel incat sa te trezesti linistita si reimprospatata.

Mai multe informatii despre cum poti obtine un somn calitativ gasesti in articolul nostru, Melatonina combate insomnia si asigura un somn linistit.

3. Stimuleaza imunitatea

Un sistem imunitar puternic te ajuta sa lupti impotriva virusurilor si bacteriilor, de aceea este recomandat sa ii acorzi o atentie deosebita.

Si pentru ca un organism sanatos nu este „plin” de toxine, detoxifierea si imunitatea sunt dependente una de cealalta. Atunci cand ai grija de corpul tau si ii oferi toti nutrientii si ajutoarele externe de care are nevoie, acest lucru se vede intr-o imunitate puternica de durata.

Alte beneficii ale plasturilor pentru detoxifiere sunt: ameliorarea sau chiar combaterea durerilor de cap, de spate sau a celor articulare.

Plasturi detoxifianti pentru picioare, MINERAL, Life Care®

Sunt o metoda naturala si rapida de eliminare a toxinelor din organism. Fac parte din categoria de produse speciale pentru imbunatatirea sanatatii.

Plasturii contin:

  • otet din bambus
  • extract de ghimbir
  • vitamina C
  • turmalina

Otetul din bambus contine acid acetic si acid formic, care au o multime de beneficii pentru sanatate. Acest tip de otet poate fi folosit doar extern.

Imbunatateste circulatia sangelui, reduce mirosul neplacut al picioarelor, elimina inflamatia si are capacitatea de a expulza din corp deseurile toxice.

Extractul de ghimbir are efect antiinflamator, poate ameliora durerile si reda mobilitatea articulara.

Este un foarte bun remediu naturist pentru starile anxioase. Continutul bogat in magneziu, fosfor si acizi aminati relaxeaza si detensioneaza musculatura.

Stiai ca acum sute de ani, chinezii foloseau masajul cu ulei din ghimbir pe zonele in care credeau ca se acumuleaza tensiuni negative: tampla, ceafa, incheieturi?

Vitamina C este recunoscuta pentru actiunea pe care o are asupra sistemului imunitar. Insa ea mai are un rol important.

Activeaza detoxifierea enzimelor in ficat si ajuta la reglarea nivelului de fosfolipide.

Neutralizeaza radicalii liberi datorita efectului puternic antioxidant. Astfel, promoveaza bunastarea organismului si sanatatea.

Turmalina este un mineral ce se gaseste intr-o varietate de culori, cea mai comuna fiind cea neagra. Ea este caracterizata de doua proprietati: piezoelectricitatea și piroelectricitatea.

Mai exact, aparitia unei polarizari electrice in urma aplicarii presiunii sau a incalzirii si racirii mineralului.

In contact cu pielea, turmalina emana raze infrarosii de unda lunga (FRAI) si anioni (ioni incarcati negativ). Acest lucru are o multime de beneficii pentru noi, pentru ca ne stimuleaza metabolismul si ajuta sistemul limfatic.

In plus, turmalina: activeaza circulatia sanguina, are efect analgezic, imbunatateste fluxul fluidelor corporale, sprijina sistemul endocrin si hormonal, poate ameliora afectiunile musculare si articulare.

Ce fac plasturii detoxifianti MINERAL?

  • Imbunatatesc calitatea somnului – atunci cand toxinele sunt eliminate, se creeaza un mediu favorabil pentru un somn odihnitor si sanatos
  • Amelioreaza oboseala – veti obtine un impuls natural de energie necesara pentru functionarea optima a organismului
  • Ajuta sistemul imunitar – detoxifierea organismului duce la buna functionare a organelor interne iar acest lucru ajuta la stimularea sistemului imunitar, deoarece veti putea absorbi mai bine nutrientii.

Mod de utilizare:

Se aplica pe talpa curata cu adezivul pe piele. Ideal de utilizat pe timpul noptii, de indepartat dupa 8 – 12 ore. Continuati sa folositi plasturii pana cand culoarea dupa utilizare este deschisa, indicand ca toxinele au fost eliminate.

Tu ai folosit vreodata plasturi pentru detoxifiere? Daca da, lasa-ne un comentariu si spune-ne care este parerea ta!

Articol scris de

Adriana Petrescu, Junior Marketing