Aspirator robot

.fb_iframe_widget span{width:460px !important;} .fb_iframe_widget iframe {margin: 0 !important;} .fb_edge_comment_widget { display: none !important; }

Aspirator robot

aspirator robot

A stat mult timp Andreea pe capul meu până să ne luăm un aspirator robot (click pentru oferte eMAG). Nu credeam că “trage” destul de bine, mă gâneam că nu are loc printre scaune și tot așa. Având și aspiratoare ” de mână” foarte bune, de care eram mulțumit (da, eu le puneam, de obicei), mă gândeam că nu mai avem nevoie de încă un gadget în casă. Deci am reușit să o amân ceva timp.

Până la prima sărbătoare, când, în pană de idei, ca orice bărbat care se respectă, am recurs la soluția “ceva util”. Am fost la magazinul fizic eMAG de la Băneasa (stăm aproape) și i-am îndeplinit dorința. Ea studiase înainte pe site (magazinul online) și alesese o variantă “medie”, nici cea mai scumpă, nici cea mai ieftină. Dar cu spălare, chestie în care iar, nu credeam deloc. Funcția de spălare este decentă, dacă este folosit regulat și nu intrăm cu bocancii plini de noroi prin casă.

Poate fi programat să aspire sau să spele, inclusiv pe zone, direct din telefon. Pisică nu avem să se plimbe cu el, dar mi se pare că mă urmărește pe mine.

Poate înlocui și celelalte aspiratoare?

Da, însă nu complet. Din când în când este nevoie și de unul “mare”, cu care să facem toată casa. La fel, avem și unul “de mână” pentru anumite colțuri sau zone pentru care încă nu s-a inventat și aspiratorul zburător.

Acum însă am văzut variante cu funcții mai avansate, dacă ar fi să-mi iau din nou, aș avea mai mult curaj și aș opta pentru ceva cu mai multe opțiuni. Sunt cu ultrasunete, comandă vocală, golire automată, reîncărcare cu apă, curățare automată, uscare etc.

Suntem mulțumiți?

Da, își face treaba. Trebuie să recunosc, deși m-am opus inițial achiziției. Are tot felul de opțiuni, zone pe care să le parcurgă sau pe care să le evite, se duce singur să se încarce, trece și peste covoarele mai groase.

Câteodată intru pe ușă și am acel sentiment de “ordine și curățenie” deși nu am făcut niciun efort pentru asta, s-a ocupat aspiratorul.