Coach de Nutritie Health Coach,Slabeste sanatos Dieta de slabire fulger – cand vrei sa slabesti foarte repede

Dieta de slabire fulger – cand vrei sa slabesti foarte repede

Dieta de slabire fulger?

Sa vrei sa slabesti foarte repede este foarte asemanator ca proces ca momentul in care esti la facultate, stii ce ai de invatat, cunosti cursurile, intelegi ca e mult de studiat si cu toate acestea lasi totul pe ultima suta de metri. Ca sa ne intelegem, stim cu totii ca materia nu se poate invata in seara de dinainte de examen.

dieta de slabire fulger

Acum, ca sa fim sinceri pana la capat, majoritatea am facut asa ceva cu materiile pe care le-am considerat neimportante si am stiut ca nu ne vor folosi in specializarea noastra. Sunt 1-2 materii maxim pe care le tratezi ca si cum ar fi materii de sacrificiu. Inveti cel mai mult la materiile care vor sta la baza specializarii tale si oferi mai putin materiilor care nu vor avea impact direct si uneori nici macar indirect in ceea ce urmeaza sa faci mai departe.

Ei bine, pentru unii, slabirea este fix materia de sacrificiu. Un an intreg mananci ca spartu’ si apoi inainte de nunta verisoarei tale, in 2 saptamani, speri sa dai marea lovitura si sa stergi cu buretele 6 kilograme in plus 🙂 Evident ca alegi de pe net o dieta de slabire fulger, ceva nemaivazut, o dieta miracol, ceva ce numai extraterestii ar putea sa faca, o dieta cu apa si varza, suc de patrunjel si apa, aer mult, post negru, yoga, meditatie, pastile, orice.

Si evident ca dai un soc organismului care deodata are impresia ca am intrat in razboi si foamete si ar putea sa intre in modulul de „depoziteaza orice ca este foamete afara”.

Este posibil sa slabim cu dieta fulger cu apa si cu varza si cu pastile si ceaiuri. Dar nu va dura mult. Ne ajuta sa luam examenul poate. Adica sa ajungem la nunta si sa incapem intr-o rochie pe care ne-o dorim, desi nu e garantat nici acest lucru. Dar ce conteaza este ce se intampla dupa ce trece nunta, dupa examen. Luam inapoi kilogramele, le luam doar pe acelea sau mai luam cateva in plus, organismul ce parere are despre socurile astea la care il expunem?

Acum, daca eu as fi musafir in casa voastra si zilnic mi-ati da mancare multa, chiar in exces, si deodata ma tineti infometat vreo 3-4 zile, s-ar putea sa stricam prietenia, sa fiu putin confuza sau mai mult de atat, sa am impresia ca nu suntem prieteni deloc.

Relatia cu organismul trebuie sa fie una trainica, solida, sa dureze o viata intreaga. Nu are nevoie de excese, nici de infometare, nici de curse contracronometru dictate de nunti, bikini, botezuri etc.

Asadar, sa ne hranim corect mereu, sa mancam sanatos zi de zi, ca un stil de viata. Si apoi s-ar putea sa nu mai avem nevoie de nicio dieta de slabire caci devine inutila. In principiu, dieta inseamna corectie a unui stil de alimentatie care nu a fost corect si acum trebuie corectat prin interventie.

Va rog sa tineti cont de faptul ca orice dieta se alege corect doar impreuna cu medicul dvs. specialist. Informatiile prezentate de mine au doar caracter informativ si reprezinta experienta mea in procesul de slabire si de mentinere, care poate fi diferita de la o persoana la alta. Aspectele care functioneaza pentru mine se pot dovedi ineficiente sau putin eficiente pentru o alta persoana. Asadar va rog sa consultati medicul inainte de a face orice modificare in dieta dvs.

Sanatate maxima si mult succes la retete culinare sanatoase si delicioase!

Descoperiti Pagina mea de Facebook

Puteti vizita si Pagina mea de Instagram

Descoperiti si cele mai noi retete de pe site>>>