Dieta fara carbohidrati, miracolul care dureaza cateva zile

Astazi discutam despre dieta fara carbohidrati, miracolul care dureaza cateva zile 🙂 Stiti ca este o vorba care spune ca orice miracol dureaza 3 zile. Ei bine, se potriveste bine de tot aceasta vorba in discutia referitoare la dieta de slabire din care multi vor sa elimine cat mai mult din carbohidrati.

De eliminat complet carbohidratii nu este ceva ce eu as face caci ar insemna sa mancam doar carne, lactate, oua si ulei toata ziua. Iar asta nu cred ca este posibil, cel putin nu in universul meu :))

Dieta de slabire fara carbohidrati, miracolul care dureaza cateva zile

De curand m-a abordat o prietena si mi-a spus ca isi doreste un nutritionist care sa ii faca un plan alimentar dar vrea sa slabeasca repejor si vrea fara carbohidrati sau cu minimul de carbohidrati, ca na, trebuie sa existe acolo, macar cateva grame… Acum, eu vreau sa va intreb, pe toti cei care va doriti sa slabiti eliminand carbohidratii, ce se intampla cand se termina dieta si reintroduceti carbohidratii in alimentatie?

Sa vrei sa slabesti eliminand carbohidratii e ca si cum ai vrea sa faci terapie de cuplu dar fara jumatatea ta. Te duci singura, te lamuresti tu si apoi cand ajungi acasa speri sa fie si el lamurit :))

In opinia mea, in general, slabirea sanatoasa se realizeaza natural, in timp, nu trebuie sa fie o cursa, nici nu o facem pentru o rochie sau pentru o nunta care se apropie. Nici nu se poate face eliminand complet carbohidratii sau grasimile. Ideea este sa jonglam cu macronutrientii in asa fel incat sa ii dam organismului tot ce ii trebuie ca sa fie satul si in acelasi timp sa arda corect, sa aiba energie si vitalitate, sa digere bine, sa nu depoziteze incorect.

Eu vad lucrurile altfel, pentru mine. Iubesc carbohidratii, ii aleg corect, ii consum cu masura, slabesc cu rabdare. Pe primul loc este un organism sanatos, un ficat perfect si apoi discutam si despre pierdere in greutate ca efect natural si firesc.

Organismul pierde in mod natural din greutatea excesiva cand ordinea se restabileste si echilibrul se recastiga.

Asadar, folosesc si painea, si orezul, si cartofii, nu doar legumele si fructele. Si nu torn peste ele o galeata de sos, nu le inec in ulei, nu le scufund intr-o tigaie de branza, nu torn peste ele bacon prajit si cu uleiul de la prajeala. Caci atunci pastele in sine nu mai sunt problema principala ci modul in care le consum.

Inca o poveste interesanta pentru cei care doresc sa slabeasca si vor sa prinda mecanismul >>>

Va rog sa tineti cont de faptul ca orice dieta se alege corect doar impreuna cu medicul dvs. specialist. Informatiile prezentate de mine au doar caracter informativ si reprezinta experienta mea in procesul de slabire si de mentinere, care poate fi diferita de la o persoana la alta. Aspectele care functioneaza pentru mine se pot dovedi ineficiente sau putin eficiente pentru o alta persoana. Asadar va rog sa consultati medicul inainte de a face orice modificare in dieta dvs.

Sanatate maxima si mult succes la retete culinare sanatoase si delicioase!

Descoperiti Pagina mea de Facebook

Puteti vizita si Pagina mea de Instagram

Descoperiti si cele mai noi retete de pe site>>>