Smoothie de zmeura si banane, cel mai gustos antioxidant din cate cunosc

Antioxidantii naturali se gasesc in verdeturi aromatice, in condimente naturale, legume, fructe, salate. Iar fructele de padure sunt campioane la capitolul antioxidanti. Astazi va ofer o reteta gata in 30 de secunde, de antioxidant delicios, buvabil 🙂

Ingredientele de care aveti nevoie pentru un smoothie cu efect antioxidant, 2 portii mari de adult:

  • 500 grame zmeura decongelata
  • 2 banane
  • o cana de apa

Blenduiti aceste ingrediente pana cand obtineti o pasta omogena, fina, cremoasa. Luati la pachet la serviciu si beti cu guri mici pe parcursul zilei. Daca stiti ca va tin bateriile, puteti sa consumati acest smoothie pe loc. Daca va place sa trageti de el ca de o gustare sanatoasa care merita savurata incet, dati-i voie sa va inveseleasca toata ziua sau macar cateva ore. Eu consum 500 ml de antioxidant incepand cu ora 09:00 si pana pe la 13:00. Ultima gura de antioxidant este pana in pranz fiindca de obicei consum fructe in prima parte a zilei.

Zmeura pe care o folosesc eu este cea congelata. 900 de grame de zmeura congelata costa cam 11 lei. Va asigur ca zmeura congelata este o solutie minunata pentru smoothie-uri, gemuri pregatite pe loc, prajituri, negrese si nu numai.

Sanatate maxima si mult succes la retete sanatoase si delicioase!