Ai nevoie de un Coach care sa te ajute sa slabesti?

Zilnic suntem bombardati cu reclame la mancaruri deloc dietetice. Zilnic dam nas in nas cu produse care poate ca nici nu ar trebui sa stea pe raftul magazinelor alimentare. Incercam sa facem slalom printre ele si sa punem in cosul de cumparaturi doar alimentele care conteaza cu adevarat. La teorie toti stam bine. Insa practica ne omoara. Aici intervine un coach care poate face diferenta intre dorinta si obiectiv realizat.

Cum intervine un Coach in toata aceasta ecuatie a slabirii?

  • Te ajuta sa iti setezi un obiectiv si sa te mentii in stare de focus complet pentru a-l atinge cu succes.
  • Te determina sa privesti cu ochi larg deschisi ce inseamna pentru tine silueta ta si cat de sus in lista de prioritati va urca in urmatoarea perioada de timp.
  • Te ajuta sa intelegi clar cate beneficii culegi cand iti atingi obiectivul si cum le poti folosi pentru a te impulsiona sa ajungi la greutatea optima.
  • Te determina sa iti privesti cu atentie emotiile care uneori te pot bloca si pot cauza foame emotionala.
  • Te ajuta sa nu iti pierzi motivatia, disciplina, concentrarea si nici rabdarea pana cand ajungi unde ti-ai propus.
  • Te sustine neconditionat in momentele in care vrei sa renunti.
  • Nu te judeca, nu renunta la a te sprijini, nu te priveste cu superioritate daca esti in impas sau nu progresezi cum ti-ai dori.
  • Te ajuta sa te privesti ca pe cel mai important proiect al tau, propria ta persoana, la un nivel maxim de sanatate.

Si nu numai! Un coach este un antrenor veritabil care te poate ajuta sa deblochezi emotii puternice, sa elimini griji nefondate si sa le rezolvi in mod inteligent pe cele justificate, precum si sa faci diferenta intre cele doua.

slabeste cu un coach

Jocul slabirii nu este intotdeauna despre un dezechilibru emotional. Uneori este doar dezechilibru in planul alimentar. Si in acest caz un coach este persoana care te poate ajuta sa iti mentii focusului si sa iti atingi obiectivele cu determinare si perseverenta. Fara infometare, fara diete cu pastile de slabit.

Va propun o sedinta de coaching alaturi de mine, o sesiune online care va poate ajuta sa va descoperiti adevaratele mecanisme care va vor motiva sa obtineti silueta ideala si greutatea optima.

Cine sunt eu? 

Numele meu este Maria Nicutar si sunt Tehnician Nutritionist, Health Coach, Formator si pasionata de tot ce inseamna dieta mediteraneana, dieta pentru sanatatea ficatului si slabire sanatoasa. De asemenea, sunt autoarea acestui website si al paginii de facebook Mananca Sanatos cu Maria, locul unde povestesc despre cele mai bune retete culinare din bucataria mea, precum si despre nutritie si diete echilibrate.

Va invit sa imi scrieti la adresa de email office @ marianicutar . ro unde astept cu drag detalii despre dvs. si despre ce obiective va propuneti. In situatia in care simtiti ca va pot ajuta vom programa o sedinta online de coaching in cadrul careia vom lucra pentru a va atinge lista de obiective pas cu pas, sistematic.

Va doresc sanatate maxima si mult succes in tot ce va propuneti!