calitatea,foods,now,Parerea mea despre...,Suplimente Calitatea NOW Foods | Cristian Margarit

Calitatea NOW Foods | Cristian Margarit

Calitatea NOW Foods | Cristian Margarit

Calitatea NOW Foods

now foods

De 15 ani lucrez pentru ca suplimentele NOW Foods să fie accesibile și pe piața românească. Le-am ales pentru că le foloseam eu, în primul rând. Și încă le folosesc. Calitatea nu poate fi egalată și de asta m-am convins făcând 4 vizite în SUA, la fabrică, laboratoare de testare, centrul logistic.

Suplimentele pot fi cumpărate din magazinul nostru din București (Getfit Shop), de pe site-ul oficial (www.suplimente.ro) dar și din rețelele Farmacia Tei și Bebe Tei.

Istoria, pe scurt

NOW și-a început activitatea în 1968, deci acum 56 de ani și este deținută în continuare de familia fondatorului, Elwood Richards. De ce este acest lucru important? Pentru că ei au grijă să nu existe compromisuri, în special la calitate. Orice firmă “publică” (listată la bursă) sau vândută fondurilor de investiții va avea ca obiectiv doar profitul pentru acționari. Acum se apropie de un miliard de dolari vânzări și creșterea este organică, bazată pe valoarea oferită clienților, nu pe reclame mincinoase sau ambalaje sclipitoare.

Calitatea NOW

Am vizitat personal laboratoarele de testare, în mai multe rânduri. Penultima oară (2018) aveau 30 de oameni pentru partea de laborator, acum au deja 60. Laboratorul este verificat de FDA și acreditat independent, se fac teste foarte amănunțite pe tot procesul de producție: materii prime, produse finite. Aceste teste includ diverse tipuri de spectrometrie și cromatografie, pentru a se asigura că suplimentele nu sunt contaminate cu metale grele, pesticide, chimicale de diverse tipuri. De asemenea, se testează cantitățile de substanțe active. De exemplu, pentru probiotice, cantitatea scrisă pe etichetă este garantată la finalul perioadei de valabilitate iar tulpinile sunt testate ADN. Pentru produsele destinate sportivilor (proteine, aminoacizi, creatină) se face separat testare pentru steroizi. Multe dintre ele sunt, de asemenea, acreditate ca fiind fără doping, de către firme independente (Informed Sport).

În suplimentele NOW nu se folosesc aditivi și excipienți dăunători pentru sănătate ci doar substanțe absolut sigure pentru noi. Mai mult, noua fabrică este autorizată “OTC”, adică la standarde farmaceutice.

Getfit Shop, singurul distribuitor autorizat

Este foarte important acest aspect, pentru că sunt vândute legal, cu toate notificările și autorizațiile necesare, cu plata taxelor și cu respectarea legii. Când cineva cumpără de la firmele fără adresă sau care nu respectă legea se supune și riscului de a da peste falsuri sau produse neconforme.