Salată cu ou și sfeclă roșie

.fb_iframe_widget span{width:460px !important;} .fb_iframe_widget iframe {margin: 0 !important;} .fb_edge_comment_widget { display: none !important; }

Salată cu ou și sfeclă roșie

Este o rețetă rapidă, sănătoasă și gustoasă, se poate încadra în “low-carb” sau chiar “keto”, în funcție de câtă sfeclă roșie punem. Merge bine dimineața, dar poate fi mâncată în orice moment al zilei.

slată cu ou

slată cu ou

Ingrediente:

Un mix de salată gata spălată de la Eisberg (din pungă direct în farfurie), acum la Mega au și sistemul “Nutri-Score” afișat, este mult mai ușor să faci alegerea corectă. Preferatul meu este “fitness mix”, dar îmi plac și celelalte. Punga are 280g, am pus-o pe toată, dar, de obicei, se poate împărți în două porții.

Ouă – aici alegem de la găinile noastre. Dacă nu avem găini atunci încercăm bio (cod “RO00”). Dacă nu avem nici bio atunci alegerea care îmbină cel mai bine calitatea și prețul este cea de la găini crescute în libertate, “free range” (cod “RO01”).

Sfecla roșie dă un gust deosebit și adaugă antioxidanți, merge foarte bine dacă urmează un antrenament.

Pentru un plus de savoare am adăugat niște măsline umplute cu anșoa, ceva deosebit, e nevoie doar de câteva pentru a schimba în bine gustul pentru această salată cu ou și sfeclă roșie.