80 de retete vegetariene pentru sanatate si silueta de vis

Va ofer mai jos nu mai putin de 80 de retete vegetariene pentru sanatate, zi de zi, pas cu pas, farfurie cu farfurie. Ne dorim sanatate si longevitate, nivel maxim de energie, o stare buna de dispozitie, o silueta de vis. De ce sa nu fim sinceri si sa admitem ca ne dorim sa fim sanatosi dar in acelasi timp ne dorim sa aratam bine si sa ne placa ce vedem in oglinda.

Totul incepe de la o alimentatie sanatoasa, un meniu alimentar variat si corect, ideal ales impreuna cu medicul nutritionist. Este recomandarea mea pe care o veti intalni in multe articole de pe acest blog. Un medic nutritionist cu care sa lucrati cateva sedinte va poate oferi o imagine buna asupra modului in care sa va alimentati. Evident, sa fie un medic nutritionist bun, aplecat asupra problemelor patologice, cu experienta profesionala si cu dedicare pentru aceasta disciplinare care trebuie sa priveasca pacientul ca pe un om unic, cu cerintele si posibilitati unice. Deci nu acceptati un medic care va da cateva foi de meniuri fara sa va asculte cu atentie, fara sa va faca analize, fara sa inteleaga exact cu ce patologii aveti de-a face.

Iata cele 80 de retete vegetariene pe care eu le prepar foarte des si care ma ajuta sa imi asigur nivel inalt de energie si o stare de satietate de lunga durata: 

12 salate de post, rapide si simple: Salate de dieta, usor de pregatit

12 mancaruri de post delicioase, rapide si simple

10 salate sanatoase, simple si ideale pentru dietele de slabire

7 retete de slabit intr-o saptamana: Salate delicioase care inlocuiesc o masa principala

12 retete de slabit cu legume si verdeturi bogate in antioxidanti

7 retete geniale cu avocado sanatos si 10 beneficii pentru sanatate

12 retete de salate pentru slabit: Salate delicioase si rapide

Retete de mancare sanatoasa pentru slabit: 12 idei simple si rapide

Salata in loc de cina: 12 idei de salate sanatoase si satioase