Pete dificil de indepartat? Avem solutia pentru tine!

Pete dificil de indepartat? Uita de ele, pentru ca noi avem o super solutie pentru tine, naturala si eficienta. Cu totii am patit sa ne patam hainele albe cu sos rosu, canapeaua cu vin, prosoapele de bucatarie cu grasime.

Ca sa nu mai vorbim de hainele celor mici, care atunci cand se intorc de la joaca ne gandim daca vom putea vreodata sa scoatem petele de iarba de pe imbacaminte.

pete dificil de indepartat

Iti propunem sa incerci solutia de scos pete BioHAUS®, pentru pete dificil de indepartat

Solutia de scos pete BioHAUS® este o solutie concentrata din ulei de portocale, este un “Poate-tot” pentru toate necesitatile de curatare.

In functie de gradul de diluare, se foloseste pentru curatatul in gospodarie / bucatarie, pentru toate lucrurile, pentru indepartarea petelor sau ca dizolvant.

Degreseaza biologic, indeparteaza petele de pe imbracaminte, covoare, mobila tapitata, elimina mirosul, curata orice pata ”enervanta” din gospodarie. Guma de mestecat, cerneala, uleiul, lacul de unghii, pixul, lipiciul, urmele de cauciuc de pe podea, grasimea intarita, animala sau vegetala, toate pot fi indepartate.

Puterea exceptionala de curatare este data de combinatia dintre terpina de portocala (element component al uleiului eteric din coaja de portocala) cu substante tensioactive.

solutie vegana pentru pete

Alcoolul si extractele din plante aromate (frunze de hamei si de musetel, frunze de izmusoara si coji de nuca), maresc timpul de pastrare pentru aceasta solutie de scos pete, care se descompune biologic. Ambalajul este 100% reciclabil.

Cu extracte de plante aromate, solutia este multifunctionala, potrivit tuturor necesitatilor de a elimina petele de orice fel. Se poate folosi ca dizolvant, avand o putere mare de curatare si lasand un miros placut de portocale.

Solutia de scos pete BioHAUS® se aplica pe pata, se lasa sa actioneze (in functie de vechimea si marimea petei) intre 2-20 de minute, dupa care se umezeste cu apa sau chiar se uda, dupa care se freaca usor.

VEGAN
FARA ingrediente de origine animala
NU este testata pe animale

Iata cateva dintre parerile clientelor noastre, care au incercat aceasta solutie:

Un produs de exceptie. Il comand de ani de zile si de fiecare data sunt la fel de multumita de acest produs. Inegalabil!! – Irina P

Foarte buna. Mi-a scos pixul de pe canapeaua de piele naturala si multe altele de pe haine. Recomand! – Garofita Cornelia D

Nu exista un alt produs de scos pete mai bun decat acesta. Eu pun in cada jaluzelele verticale cu apa calda si solutie de scos pete si dupa 15 minute la limpezesc si sunt foarte curate. – Elena G

E foarte simplu de utilizat. Pui produsul pe pata inainte de a-l baga in masina de spalat, lasi 10-20 minute sa actioneze, iar cand scoti rufele din masina, acestea vor fi fara nicio pata! – Madalina M

Solutia de pete ce nu lipseste din casa noastra,un produs foarte bun care intre-adevar indeparteaza orice urma de pata si lasa un miros placut de portocare.Doar cateva picaturi si este suficient sa indeparteze orice urma de murdarie,il folosesc atat la rufe cat si la incaltaminte si chiar la covoare cand le perii.Recomand cu drag. – Ioana M

PS! Citeste mai multe articole despre ingrijirea casei in mod natural pe blogul nostru, AICI.

Tu te confrunti cu pete dificil de indepartat? Daca DA, incearca solutia noastra VEGANA si scapa de griji!

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Content Marketing