Salata de avocado pe paine integrala: Gustare sanatoasa cu putine calorii

Daca erati in cautarea unei gustari sanatoase cu putine calorii, puteti sa opriti din cautari. Ati gasit cea mai buna gustare pentru dieta si pentru mentinere. Salata de avocado pe paine integrala este cea mai buna idee de gustare.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie pentru a pregati aceasta salata delicioasa si sanatoasa:

  • 1 avocado
  • 4 rosii cherry sau 1 rosie mica
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 2 felii de paine integrala

Haideti sa vedeti si instructiunile pentru o salata cu avocado pe paine integrala:

  1. Pisam avocado cu pisalogul. Nu are rost sa murdariti blenderul pentru o salata asa de mica. Daca vreti sa ii faceti si sotului salata, mai adaugati un avocado si porniti blenderul daca va este greu cu pisalogul sau cu furculita 🙂
  2. In avocado-ul pisat marunt vom adauga rosii cherry tocate, suc de lamaie, sare, piper, catel de usturoi pisat marunt.
  3. Salata se pune pe cele doua felii de paine integrala si se serveste 🙂

O alternativa minunata este sa folositi felii de ardei gras in loc de paine, desigur 🙂 Atunci am avea si mai putine calorii intr-o gustare super sanatoasa.

Va amintesc faptul ca avocado este sursa de grasimi sanatoase, fibre, proteine, carbohidrati sanatosi, antioxidanti minunati! Avocado este benefic pentru sanatatea sistemului cardiovascular, stimuleaza bunul mers al organismului, regleaza tranzitul, ajuta la scaderea colesterolului rau si a nivelului trigliceridelor 🙂

Promit sa mai revin cu si mai multe idei de gustari sanatoase si delicioase, sarace in calorii 🙂

Sa fiti sanatosi si sa aveti succes in tot ce faceti!