freshful.ro

.fb-like {overflow: hidden !important;}

freshful

freshful

freshful.ro

Chiar mă gândeam când intră eMAG pe partea de “hipermarket online”, cu livrări rapide și gamă largă de produse (peste 20.000 în stoc). Am aflat că intrase deja, se numește freshful.ro

Am profitat de campania lor cu cadou 50 de lei de “bun venit” de la freshful.ro (pânâ pe 6 decembrie, inclusiv, la comenzi de peste 200 de lei, ai reducere de 50 de lei cu codul ViataFreshful în aplicație sau pe site).

Noi am tot comandat de la diverși în perioada asta (adică în ultimii aproape doi ani), dar am avut și multe dezamăgiri.

Ce m-a impresionat la freshful.ro:

  1. site foarte ușor de folosit (am comandat direct din browser, până să îmi instalez aplicația), m-am conectat cu contul emag, totul curat, rapid, simplu.
  2. gamă mare din categoriile mele preferate de produse: carne de calitate, legume și fructe inclusiv de la producători români. Și stoc în timp real, deci fără surprize de tipul “nu am găsit cutare produs” din partea pick-erilor.
  3. livrarea a ajuns foarte rapid, în mai puțin de 2 ore de la plasarea comenzii, băieții foarte amabili și s-au descurcat să ajungă la mine. Dar au și opțiune de a programa livrarea la altă dată sau oră, ceea ce e foarte convenabil.
  4. transportul se face cu mașini frigorifice, pentru a se păstra alimentele la temperaturile optime (contează enorm vara, când știm ce pățim).
  5. compania este românească.

Concluzie

De repetat comenzile, experiență plăcută.

Cam asta e, foarte simplu și eficient, fără să mai pierd timpul și să mă calc în picioare cu alții la supermarket și apoi să-mi sufle în ceafă sau să se urce vreun nerăbdător pe mine la coadă la casa de marcat.