10 gustari sanatoase cu nuci Pecan, bogate in antioxidanti

Nucile Pecan sunt o gustare super sanatoasa, super hranitoare. Conditia este sa nu faci exces de zel si sa dai pe gat o punga de nuci fiindca se prea poate sa exagerezi cu Seleniul si cu nivelul de calorii pe care il consumi. Nucile Pecan se consuma ca orice nuca, adica cu masura.

Iata cum le consum eu:

Paine prajita cu avocado si nuci pecan. Pasta de avocado este obtinuta din avocado blenduit cu suc de lamaie, sare si piper.

Negresa cu iaurt si nuci pecan. Negresa se taie felii groase si deasupra adaugam o lingura de iaurt si o jumatate de nuca pecan. Este putin spus divin 😊

Cartofi de ciocolata cu nuci pecan tocate marunt. Reteta este aici. Este un desert pe care copiii mei il iubesc mult si eu il prepar cat de des pot. Uneori adaug in compozitie si visine din compot, cirese confiate, ghimbir confiat, afine deshidratate sau gem de trandafiri. Originalitatea atinge cote maxima cand prepari cartofi de ciocolata 😊

Orez cu lapte, gem de coacaze si nuci pecan. Orezul se fierbe in apa si spre final adaugam laptele. Lasam se umfle perfect si apoi adaugam nuci si gem. Este cel mai gustos desert pe care il pot pregati in fix 30 de minute.

Budinca de chia cu nuci pecan si merisoare confiate. Lasati semintele de chia sa se hidrateze in apa si apoi adaugati nucile, merisoare confiate si o lingura de gem sau de miere.

Orez cu lapte, nuci pecan, miere si pudra de turmeric. Este o gustare sanatoasa dar si o idee de mic dejun super hranitor. Toata familia iubeste orezul cu lapte iar pentru cei care nu vor turmeric (copiii mei), adaug un praf de scortisoara. Se gasesc solutii mereu!

Negresa cu nuci pecan. Se poate face si fara lapte, unt, oua, de post. O reteta delicioasa in care puteti folosi nuci pecan gasiti aici.

Terci de ovaz cu nuci pecan, visine uscate si mere proaspete. Este desert, gustare, mic dejun, 3 in 1.

Biscuiti cu nuci pecan. Sunt cei mai buni biscuiti din lume, gata in 45 de minute cu tot cu timpul de copt si racit. Reteta aici.

Acestea sunt ideile mele de gustari sanatoase cu nuci Pecan. Le puteti imbunatati cum doriti, le puteti personaliza dupa bunul plac si le puteti adapta dietei voastre. Sunt gustari sanatoase, usor de pregatit si perfect de impartasit cu cei dragi!

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!